ENRICH in LAC Інноваційний тур до Сан-Паулу (25–29 вересня 2023 р.) - Конкурс пропозицій

12/06/2023
news_ENRICH_in_LAC_Innovation_Tour_2023

RCISD бере участь в європейських проєктах, з метою об'єднати та підтримати європейських новаторів та підприємців у всьому світі.


Поточні проєкти ENRICH in LAC та ENRICH in the USA, які фінансуються в рамках Рамковій програмй ЄС з досліджень та інновацій «Горизонт 2020», спрямовані на розширення можливостей співпраці для академічних кіл, бізнесу та інноваційних гравців Європи та всього американського континенту. Проєкти розвивають мережу центрів відповідних європейських партнерів та відповідають інтересам усіх зацікавлених сторін Рамкових програм ЄС з досліджень та інновацій «Горизонт 2020» та «Горизонт Європа», інтересам держав-членів ЄС, а також інтересам асоційованих країн поточної Рамкової програми.

Наступна можливість – це ENRICH in LAC Інноваційний тур до Сан-Паулу (25–29 вересня 2023 р.) - Конкурс пропозицій

Мета Innovation Tour 2023 — надати можливість європейським МСП, стартапам, прикладним дослідницьким організаціям, кластерам та технопаркам познайомитися з бразильським STI ландшафтом та деякими з основних зацікавлених сторін у регіоні Латинської Америки та Карибського басейну. Дослідити екосистему передових технологій у Сан-Паулу в рамках визначених пріоритетних сфер.

Учасники матимуть можливість зустрітися з головними технологічними гравцями у сферах сталого розвитку та інновацій та представити свою ідею/продукт/послуги.

Інноваційний тур – це унікальний досвід спілкування, який поєднує європейських підприємців з агентствами компаній, фінансовими організаціями та посередниками в Бразилії.


Для отримання додаткової інформації див. :ENRICH in LAC Innovation Tour 2023

Поділитись новиною

Новини НКП