Міжнародна науково-технічна конференція «2024 14th International Conference on Advanced Computer Information Technologies» (ACIT-2024)

26/01/2024
nes_ACIT-2024_260124

Розпочато набір наукових статтей для участі у Міжнародній науково-технічній конференції «2024 14th International Conference on Advanced Computer Information Technologies» (ACIT-2024), яка відбудеться 19-21 вересня 2024 року у Чеській Республіці на базі Південночеського університету у гібридному форматі.


Зазначена конференція з 2018 року проводиться на базі ЗВО – партнерів Західноукраїнського національного університету (Україна): Південночеський університет  (Чеська Республіка), Вроцлавський університет економіки та бізнесу  (Польща), Деггендорфський технологічний інститут  ( Німеччина), Католицький університет в Ружомберку  (Словаччина) та Чехословацька секція IEEE  \ Computer Chapter, C16 (Чеська Республіка).

Конференція є міжнародним форумом для дослідників, науковців, фахівців та студентів інженерних напрямків та з міждисциплінарними інтересами у галузях інформаційних технологій, комп’ютерних наук, математичного моделювання, штучного інтелекту, інформаційних технологій в економіці та управлінні, кібербезпеки, спеціалізованих програмних та комп'ютерних систем. Команда міжнародного програмного комітету складається з експертів із зазначених галузей.

Минулого року учасники конференції представляли понад 50 країн із понад 200 університетів світу.

Особливістю цьогорічної конференції є отримання грантової підтримки для українських науковців.


Прийняті доповіді будуть подані для включення в IEEE Xplore. Як відомо, матеріали даної бібліотеки індексуються Scopus, Web of Science та іншими наукометричними базами в галузі комп'ютерних наук. Матеріали конференції будуть опубліковані з номерами ISSN та ISBN.


Ми раді повідомити вам, що матеріали попередньої конференції 2019–2023 рр. уже включено до цифрової бібліотеки IEEE Xplore, а також проіндексовані в наукометричних базах даних реферування та індексування (Scopus, Web of Science, DBLP, Google Scholar та ін.). Попередні видання: ACIT'2022 , ACIT'2023

Детільніше: https://acit.wunu.edu.ua/

Контактна особа: Наталія Петришин (+380961915892)

Опубліковано

Ірина Д., адміністратор

Поділитись новиною

Новини НКП